Kotisivut ja verkkokaupat

Woodio.fi verkkokauppa on uudistettu

Woodion kotisivuilla on panostettu erityisesti visuaalisuuteen ja sulavaan kaksikielisyyteen mutta kaupan puolellekin on lisätty monia uusia ominaisuuksia. Uusien ominaisuuksien on tarkoitus tukea kauppaa etenkin tuotevalikoiman kasvaessa. Sivut on suunniteltu pelkän tiedon löytymisen sijaan kokemukseksi, joka rakentuu visuaalisista elementeistä, näyttävistä valikoista, videoista ja korkealaatuisista tuotekuvista. Verkkokauppa on tehty alusti asti tyhjälle teemalle WordPressillä ja WooCommercella.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Woodio on suomalainen sisustus- ja designbrändi, joka yhdistää parhaat pohjoismaiset muotoiluperinteet ja kestävän biomateriaali-innovaation käytön nykyaikaisella tavalla. Kaikki Woodion tuotteet valmistetaan heidän itsensä kehittämästä täysin vedenkestävästä puukomposiitista, joka on suunniteltu ekologiseksi vaihtoehdoksi keramiikalle ja kivimateriaaleille. Woodio on tuttu monelle suomalaisella, koska se on ollut paljon uutisissa. Esimerkiksi ainutlaatuisen puisen WC-pöntön ansiosta. Linkki uutiseen (MTV).

Woodion kotisivuilla on panostettu erityisesti visuaalisuuteen ja sulavaan kaksikielisyyteen mutta kaupan puolellekin on lisätty monia uusia ominaisuuksia. Uusien ominaisuuksien on tarkoitus tukea kauppaa etenkin tuotevalikoiman kasvaessa. Sivut on suunniteltu pelkän tiedon löytymisen sijaan kokemukseksi, joka rakentuu visuaalisista elementeistä, näyttävistä valikoista, videoista ja korkealaatuisista tuotekuvista. Verkkokauppa on tehty alusti asti tyhjälle teemalle WordPressillä ja WooCommercella. Woodion uudistettuihin sivuihin voit tutustua tästä woodio.fi

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla