Kotisivut ja verkkokaupat

Työhuone 925:n verkkokauppa

Jokainen Työhuone 925:n koru on käsintehty ja yksilöllinen. Työhuoneen verkkokaupan valikoima koostuu mm. uniikeista koruista, joita on saatavilla vain yksittäisiä kappaleita, sormuksista, kaulakoruista ja korvakoruista.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Annaleena Soini on euralaistunut pohjanmaalta saapunut koruseppä, joka käyttää koruissaan pääosin osittain kierrätettyä hopeaa. Jokainen Työhuone 925:n koru on käsintehty ja yksilöllinen. Työhuoneen verkkokaupan valikoima koostuu mm. uniikeista koruista, joita on saatavilla vain yksittäisiä kappaleita, sormuksista, kaulakoruista ja korvakoruista.

Työhuoneen verkkokauppa on osoitteessa tyohuone925.fi. Verkkokauppa tehtiin WordPressillä ja WooCommercella. Verkkokaupan tuotevalikoima kasvaa pikku hiljaa näin julkaisun jälkeen. Tuotteita voi ostaa suoraan kaupasta tai lisätä niitä toivelistalle, joko itselleen talteen myöhempää varten tai lahjalistaksi esimerkiksi jotain tärkeää tapahtumaa varten. Työhuone 925:en verkkokaupasta voi ostaa myös lahjakortin omalla toivotustekstillään.

Suuret kiitokset Annaleenalle, jonka kanssa projekti sujui mutkitta julkaisuun asti ja saimme toteuttaa hyvin vapaasti omaa näkemystämme modernista, simppelistä ja kauniista korujen verkkokaupasta.

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla