Kotisivut ja verkkokaupat

Keijoviertoma.fi uudet kotisivut

Sivut toteutettiin WordPresillä yhteistyössä sisällöntuottajan kanssa. Hän vastasi sivujen yleisilmeen luomisesta ja tietysti sivujen kaikesta tekstisisällöstä. Sivujen tekninen toteutus ja alustavan sivuilmeen muokkaaminen toimivaksi kokonaisuudeksi taas hoidettiin täällä.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Keijo tarjoaa työyhteisön- ja johdon valmennusta, työnohjausta ja sovittelua. Hän perusti vaimonsa kanssa perhekoti Toiskan jo yli kaksikymmentä vuotta sitten. Perhekoti Toiskasta voit lukea lisää perhekodin omilta sivuilta toiska.net ja katsoa asiasta lisää erimerkiksi tässä MTV3:n haastattelussa: linkki. Perhekodin ja lastensuojelun kokemuksista karttuneena ja arvostusta saaneena avattiin Keijon itsensä tarjoamille yrityspalveluille oma sivustonsa.

Keijon omat uudet sivut löydät osoitteesta keijoviertoma.fi

Sivut toteutettiin WordPresillä yhteistyössä sisällöntuottajan kanssa. Hän vastasi sivujen yleisilmeen luomisesta ja tietysti sivujen kaikesta tekstisisällöstä. Sivujen tekninen toteutus ja alustavan sivuilmeen muokkaaminen toimivaksi kokonaisuudeksi taas hoidettiin täällä. Lopputuloksena on asiakkaan toiveita vastaava sivusto, joka eroaa muutamalla luovalla tavalla muista alan sivustoista sekä sisällön että esimerkiksi navigoinnin osalta.

Jos tarvitset omille sivuillesi laadukasta sisältöä tai ideointia ota yhteyttä Jonnaan osoitteessa jonnaeijohanna.fi

Omien sivujesi uudistamisessa tai kokonaan uusien sivujen tekemisessä saa minuun yhteyttä tästä linkistä.

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla