Henkilökohtainen

Yhteistyökumppani

Miten yritys syntyi?

Omasta tarpeesta

Ratas Design Works on yritys, joka syntyi sivutoiminnasta ja lähti nopeasti lentoon. Oli vaikeaa löytää laadukasta ja järkevän hintaista tekijää graafisille töille. Isot mainostoimistot olivat liian kalliita ja joustamattomia, kun taas halpaa sai melkein pyytämättäkin. Valitettavasti laatu vastasi harvoin odotuksia. Usein päädyinkin tekemään työt itse laajentaen samalla osaamistani. Tästä on aikaa jo vuosia.

Mitä kokemusta ja osaamista?

Yli kymmenen vuoden
kokemus kotisivuista ja graafisista töistä

Olen aina ollut kiinnostunut luomisesta ja tekniikasta

Ensimmäisiä pelejä tein jo hyvin nuorena 90-luvun lopussa sen aikaisilla työkaluilla. ”Modernien” pelien lisäksi mukaan mahtui myös lukuisia retropelejä Commodore 64:lla ja MSX:lle. Se oli hauskaa aikaa. Tein kymmeniä erilaisia lauta- ja tietokonepelejä. 

Uskon että kiinnostukseni suunnitteluun ja luomiseen alkoi piirtäessäni sekä lauta- että tietokonepeleihin kuvituksia. Innostuin tekemään myös paljon sarjakuvia. Mikään ei lapsena ollut mahtavampaa, kuin pelata itse tehtyjä pelejä kavereiden kanssa ja esitellä omia sarjakuvia tai videoita koulussa.

En halua koskaan luovuttaa asiakkaalle työtä, johon asiakas tai minä en ole tyytyväinen. On erittäin tärkeää toimittaa vain hyviä töitä.

Kotisivuja, graafisia töitä, kirjoittamista ja mainoksia

Yrityksen historia on lyhyt, mutta omani jo melko pitkä. Kotisivuja olen tehnyt ensimmäisen kerran 2000-luvulla lähinnä omaksi ilokseni pelien tekemisen lomassa. Ensimmäiset nykyaikaiset kotisivuni tein noin viisi vuotta sitten. Graafisia töitä olen tehnyt paljon kauemmin. Päivätöitä olen tehnyt brändin hallinnan parissa noin kymmenen vuotta. Säännöllisiin tehtäviini on kuulunut nettiasioiden lisäksi paljon mainosten, esitteiden ja muun materiaalin tekemistä kansainvälisten brändien ohjeistusten ja standardien mukaisesti. Sanomattakin on selvää että on ollut erittäin opettavaista toimia isojen kansainvälisten ja suomalaisten nimien kanssa yhteistyössä. Kokemusta minulla on siis monesta eri osa-alueesta, mikä onkin ollut yritystoimintaa ajatellen arvokas asia.

Virallinen koulutustittelini on BBA markkinoinnin puolelta. Vuoden 2020 loppuun mennessä MBA kansainvälisen kaupan puolelta. Pidän suuressa arvossa sitä, että osaan ajatella monelle yritykselle sitä tärkeintä kotisivujen ja markkinoinnin tavoitetta. eli kauppaa. Kaikki luovat projektit toteutetaankin tuloksellisuus mielessä.

Ydinosaaminen & yhteistyökumppanit

Tarjoamme mainoksia ja muita graafisia töitä tai kotisivuja niin, etteivät ne ole vain teknisesti toimivia, vaan alusta asti harkittuja ja tarkkaan tehtyjä myös kaupallisen näkökulman ja brändin tai yritysilmeen huomioiden. Teemme myös mainontaa sekä netissä että perinteisesti. Itselläni on myös useita Googlen sertifikaatteja.

Koska olen ollut näiden asioiden kanssa tekemisissä jo pitkään, en pelkää tuoda esille omaa mielipidettäni. Mikään ei ole ikävämpää kuin tehdä turhaa työtä. Useimpia asioita ei kannata tehdä ollenkaan, ellei niitä tehdä kunnolla ja tarkoituksenmukaisesti. Asiakkaamme tuntuvat myös arvostavan rehellisyyttä ja sitä lähtökohtaa, että hommia ei tehdä vain laskutuksen takia. Lopputuloksen täytyy olla hyvä ja toimiva.

Teen useimmat asiat yrityksessäni itse ja toimeksiantoja onkin samanaikaisesti aina vain sen verran, että ne pystytään kaikki toteuttamaan laadukkaasti loppuun asti. Kun tarvitaan ulkopuolista apua valokuvauksessa, kotisivujen jonkun osa-alueen kanssa tai muussa asiassa, niin yhteistyöverkostossani on useita oman alansa luotettavia erikoisosaajia valmiina auttamaan. Se on tietenkin mahtava juttua ja usein paras lopputulos saavutetaankin yhteistyöllä.

Kanssamme on mutkatonta asioida ja olen itse koko ajan kartalla projektien tilanteesta, koska todennäköisesti olen myös tehnyt niistä suurimman osan henkilökohtaisesti. Digitaalisen toimiston ja oman laajan osaamiseni ansiosta hintatasomme on järkevä, etkä maksa turhasta vaan ainoastaan projektiisi käytetystä ajasta ja osaamisesta.

Arvosteluja ja terkkuja

Anna Broberg
Anna Broberg
maptionnaire.com
Read More
Ville from Ratas was easy to communicate with, came up with good suggestions on how to modify our initial plan, and kept up with the timeline and budget. Top notch service!
- Google arvostelut
Mervi Laakso
Mervi Laakso
Woodio.fi
Read More
Täyden kympin palvelu ja enemmänkin! Olen saanut erinomaista teknistä tukea ja konsultaatiota verkkokauppamme lanseeraukseen liittyen. Todella osaavaa tiimi. Ratas Design Works suoritti teknisen konsultaation ohella myös uuden verkkokauppamme testauksen ja optimoinnin. Suosittelen lämpimästi. Aion myös jatkossa käyttää Ratas Design Works palveluita.
- Google arvostelut
Kaisa Telilä
Kaisa Telilä
auts.fi
Read More
Erittäin ammattitaitoista palvelua, sekä WordPress että ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu hyvin hallussa!
-Google arvostelut
Memmu Polus
Memmu Polus
ernopolus.fi
Read More
Suosittelen! Yhteistyö mutkatonta ja toimivaa. 👍🙂
- Facebook suositukset
Soile Timonen
Soile Timonen
Tuulikkimedia.com
Read More
Erinomainen palvelu ja tavoitettavissa muulloinkin kuin perinteisinä toimistoaikoina. Asiakasta kuunnellaan ja jaksetaan vääntää asiat tarvittaessa ratakiskosta, kun oma pää ei meinaa pysyä teknisissä asioissa mukana. Joustavat palvelut ja ensiluokkainen asenne! Vahva suositus.
- Google arvostelut
Kimmo Anttonen
Kimmo AnttonenRakkauden rakennusinsinööri
Read More
rakkaudenrakentaja.fi sivuni ovat auenneet. Ratas Design Works toteutti ainutlaatuisen kokonaisuuden kauniilla ammattitaidolla ja lopputulos palvelee Rakkkauden vahvistumista maailmassa💖🙏 Käy kiireettä tutustumassa ja anna palautetta, kiitos💖🙏 Rakkaudellista viikonloppua💖🙏
-Facebook
Tuulia Syvanen
Tuulia Syvanen
HonestyEurope.com
Read More
Ratas Design ja Ville ovat luotettavia ja nopeita. Ratas Design toteutti meille Woocommerce-pohjaisen nettikaupan helmi-maaliskuussa 2020. Projekti toteutui sulavasti ja sovitussa aikataulussa, ja Ville vastasi nopeasti kaikkiin kysymyksiin. Projekti oli pääosin englanninkilinen ja se sujui myös mutkattomasti. Meillä on jo uusi yhteisprojekti suunnitteilla! Suosittelen Ratas Designia lämpimästi pienille ja isoillekin toimijoille.
- Google arvostelut
Oskari Tempakka
Oskari Tempakka
Kuudes Kerros |6kkauppa
Read More
Selkeää kommunikaatiota, nopeaa toimintaa ja huippujälkeä!
-Google arvostelut
Terttu Pakarinen
Terttu Pakarinen
CompOrganisations
Read More
Nettisivut tehtiin ammattitaidolla ja toteutettiin vaikea graafinen suunnittelu kunnianhimoisesti. Suosittelen vaativiinkin tehtäviin Ratas Design Worksia. Sivut suunnitteli ja kuvitti Kaisa Hyvärinen ja toteutti hienosti Ville Vatola.
-Google arvostelut
Ilkka Liukas
Oppimis- ja muistamistekniikat
Read More
Palvelu ja reagointi oli erittäin nopeaa.
- Google arvostelut
Aila Kuusio
Aila Kuusio
Kuusio Coaching
Read More
Nettisivujen tarjouksessa hinnoittelu ja työvaiheet oli selkeästi eritelty ja nettisivuprojektia vietiin päättäväisesti kohti tavoitetta Ratas Designin toimesta. Sain selkeitä ohjeita mitä sisältöä minun piti projektin edetessä tuottaa. Myös käyntikorttien suunnittelu sivujen kanssa yhteensopivaksi ja korttien toimitus onnistui hyvin. -Google arvostelut
Previous
Next

Mitä uutta?

Muumipeikko ja pyrstötähti

Muumi täytti 75 vuotta tänä vuonna ja tämän linkkarin kuvitus luotiin juhlavuoden kunniaksi. Olen tehnyt paljon töitä Moomin Charactersin© ja sveitsiläisen Victorinoxin© kanssa ja tämä Muumipeikko ja Pyrstötähti -linkkarin tarina on erityisen mielenkiintoinen.

ELLIn verkkokaupan kaupan pääsivun kuva

ELLI Early Learning – uusi verkkokauppa

ELLI Early Learning Oy:n tunnuslause on, että oikeilla välineillä kaikki oppivat. Uudet pirteän verkkokaupan myötä toivon, että tärkeiden pelien ja muiden opetusvälineiden ostaminen on alan ammattilaisille mieleenpainuva kokemus 🙂

Ps. sivuilla esiintyvä koira on jo vanhan herran iän saavuttanut upea Brasilianterrierimme Pauli.