Siisti paperiton

Ratas Design Works
Blogi

Viestipainon uudistetut kotisivut

Viestipainon uusille sivuille tuotiin pehmeyttä ja muutama hauska yksityiskohta, jota tekevät sivujen selaamisesta mukavan kokemuksen. Jokainen yksityiskohta on katsottu kohdilleen erikseen vielä mobiililaitteille.

Lue kirjoitus

Uudet kotisivut Opiskelijakunta OSAKO:lle

OSAKOn kotisivu-uudistuksella oli kaksi lähtökohtaa. Ne haluttiin uudistaa yhtenäisen ilmeen alle. Vanhat sivut olivat hieman sillisalaattia useiden vuosien satunnaisten uudistusten jälkeen. Kaikki sisältö haluttiin samalle graafiselle ilmeelle ja paremmalla kotisivukokemuksella.

Lue kirjoitus

Google estää kolmannen osapuolen seuranta- ja mainontaevästeet

Muutoksen myötä käytännössä selaimen käyttäjän dataa ei voi enää kerätä ja jakaa kolmansille osapuolille, kuten Googlelle tai Facebookille, samalla tavalla kuin ennen. Taustalla on aina kasvava huoli tietomurroista ja käyttäjien datan myymisestä mainosjättiläisille. Tietysti Euroopan GDPR- tietosuojalaki vaikuttaa myös isosti päätökseen.

Lue kirjoitus

Keijoviertoma.fi uudet kotisivut

Sivut toteutettiin WordPresillä yhteistyössä sisällöntuottajan kanssa. Hän vastasi sivujen yleisilmeen luomisesta ja tietysti sivujen kaikesta tekstisisällöstä. Sivujen tekninen toteutus ja alustavan sivuilmeen muokkaaminen toimivaksi kokonaisuudeksi taas hoidettiin täällä.

Lue kirjoitus

Sähköpostitusohjelmat yritykselle

Hyvä sähköpostitusohjelma hoitaa sähköpostimarkkinoinnin ja esimerkiksi myös kanta-asiakasviestit, uutuustiedotteet ja tarjousviestit verkkokaupoille. Monet käyttävät postitusohjelmia myös lehdistötiedotteiden toimittamiseen.

Lue kirjoitus

Woodio.fi verkkokauppa on uudistettu

Woodion kotisivuilla on panostettu erityisesti visuaalisuuteen ja sulavaan kaksikielisyyteen mutta kaupan puolellekin on lisätty monia uusia ominaisuuksia. Uusien ominaisuuksien on tarkoitus tukea kauppaa etenkin tuotevalikoiman kasvaessa. Sivut on suunniteltu pelkän tiedon löytymisen sijaan kokemukseksi, joka rakentuu visuaalisista elementeistä, näyttävistä valikoista, videoista ja korkealaatuisista tuotekuvista. Verkkokauppa on tehty alusti asti tyhjälle teemalle WordPressillä ja WooCommercella.

Lue kirjoitus

Työhuone 925:n verkkokauppa

Jokainen Työhuone 925:n koru on käsintehty ja yksilöllinen. Työhuoneen verkkokaupan valikoima koostuu mm. uniikeista koruista, joita on saatavilla vain yksittäisiä kappaleita, sormuksista, kaulakoruista ja korvakoruista.

Lue kirjoitus

Käyttökokemus kotisivuilla

Hyvä käyttökokemus verkkosivuilla ja sen säännöllisen parantamisen kautta saavutettava käyttäjän toiveiden täyttäminen motivoi käyttäjiä käyttämään sivuja enemmän tai kauemmin. Jos kotisivujen käyttökokemus on huono, niin vierailija poistuu.

Lue kirjoitus

Auts.fi -kotisivujen uudistus

Auts tarjoaa kohdennettuja ja toiminnallisia ensiapukoulutuksia työpaikalle avaimet käteen -periaatteella. Ensiapukoulutuksia voidaan järjestää myös etänä. Sivustolle ollaan tuomassa lähiaikoina myös todelliset itse opiskeltavat ensiapukurssit etänä kurssiaslustan avulla.

Lue kirjoitus

Sähköpostit perille luotettavasti

Sähköpostien toimittaminen oikeasti vastaanottajan postilaatikon saapuneisiin roskapostikansion sijasta ei tapahdu automaattisesti. Mikään ei ole turhauttavampaa, kuin esimerkiksi ostaa tuote verkkokaupasta ja sen jälkeen kaivella vahvistusta roskaposteista.

Lue kirjoitus

Saaren Taika -kotisivujen uudistus

Saaren Taika on tunnettu ja arvostettu suomalainen brändi. Valitettavasti Saaren Taian kotisivut olivat epävakaat. Onneksi asiat päätettiin pistää kuntoon ja sivuista saatiin nopeammat, vakaammat, paremman näköiset ja helppokäyttöisemmät.

Lue kirjoitus

Diversitas -uudet kotisivut

”Johtajaa ei saa jättää yksin”. Sarin mielestä työelämässä johtajan on olennaista ymmärtää, että persoonien erilaisuus, jota Sari kutsuu moninaisuudeksi, on valtava rikkaus oikein ymmärrettynä ja hyödynnettynä.

Lue kirjoitus

Haluatko uutiskirjeen?

Lähetämme sinulle aika ajoin tietoa uusista palveluista, ominaisuuksista ja muista kotisivuihin tai markkinointiin liittyvästä asioista. Voit poistua listalta helposti aina kirjeen saatuasi.