Siisti paperiton

Ratas Design Works
Blogi

Webber Cable Management System

Webber on suomalainen keksintö, joka helpottaa sinua pitämään kaapelisi järjestyksessä. Ensimmäinen Webber taipuu moneen, mutta on ensisijaisesti suunniteltu tietokoneille. Se soveltuu peli- tai työpisteen siistimiseen sekä pelaajille että työpaikoille. Kun tietokoneeseen tai kannettavaan lisätään hiiri, näppäimistö, näyttö (tai näytöt) ja mahdollisia muita lisävarusteita alkaa kaapelisotkua kertymään.

Lue kirjoitus

Työhuone 925:n verkkokauppa

Jokainen Työhuone 925:n koru on käsintehty ja yksilöllinen. Työhuoneen verkkokaupan valikoima koostuu mm. uniikeista koruista, joita on saatavilla vain yksittäisiä kappaleita, sormuksista, kaulakoruista ja korvakoruista.

Lue kirjoitus

Käyttökokemus kotisivuilla

Hyvä käyttökokemus verkkosivuilla ja sen säännöllisen parantamisen kautta saavutettava käyttäjän toiveiden täyttäminen motivoi käyttäjiä käyttämään sivuja enemmän tai kauemmin. Jos kotisivujen käyttökokemus on huono, niin vierailija poistuu.

Lue kirjoitus

Auts.fi -kotisivujen uudistus

Auts tarjoaa kohdennettuja ja toiminnallisia ensiapukoulutuksia työpaikalle avaimet käteen -periaatteella. Ensiapukoulutuksia voidaan järjestää myös etänä. Sivustolle ollaan tuomassa lähiaikoina myös todelliset itse opiskeltavat ensiapukurssit etänä kurssiaslustan avulla.

Lue kirjoitus

Sähköpostit perille luotettavasti

Sähköpostien toimittaminen oikeasti vastaanottajan postilaatikon saapuneisiin roskapostikansion sijasta ei tapahdu automaattisesti. Mikään ei ole turhauttavampaa, kuin esimerkiksi ostaa tuote verkkokaupasta ja sen jälkeen kaivella vahvistusta roskaposteista.

Lue kirjoitus

Saaren Taika -kotisivujen uudistus

Saaren Taika on tunnettu ja arvostettu suomalainen brändi. Valitettavasti Saaren Taian kotisivut olivat epävakaat. Onneksi asiat päätettiin pistää kuntoon ja sivuista saatiin nopeammat, vakaammat, paremman näköiset ja helppokäyttöisemmät.

Lue kirjoitus

Diversitas -uudet kotisivut

”Johtajaa ei saa jättää yksin”. Sarin mielestä työelämässä johtajan on olennaista ymmärtää, että persoonien erilaisuus, jota Sari kutsuu moninaisuudeksi, on valtava rikkaus oikein ymmärrettynä ja hyödynnettynä.

Lue kirjoitus

Hyvää joulun odotusta!

Joulukirjoitus ja jo näin aikaisin? Haluan kirjoittaa jouluntoivotuksen jo nyt siksi, että asiakasyrityksillämme on vielä riittävästi aikaa liittyä mukaan ja tehdä arvokas lahjoitus lasten ja nuorten hyväksi.

Lue kirjoitus

PHP 8.0 -uutisia

PHP 8.0 versio on saatavilla ja 7.2 version tuki on päättynyt. Emme suosittele ottamaan käyttöön PHP 8.0 versiota vielä, koska kaikki WordPressin ominaisuudet tai lisäosat eivät vielä tue sitä.

Lue kirjoitus

Muumipeikko ja pyrstötähti

Muumi täytti 75 vuotta tänä vuonna ja tämän linkkarin kuvitus luotiin juhlavuoden kunniaksi. Olen tehnyt paljon töitä Moomin Charactersin© ja sveitsiläisen Victorinoxin© kanssa ja tämä Muumipeikko ja Pyrstötähti -linkkarin tarina on erityisen mielenkiintoinen.

Lue kirjoitus

ELLI Early Learning – uusi verkkokauppa

ELLI Early Learning Oy:n tunnuslause on, että oikeilla välineillä kaikki oppivat. Uudet pirteän verkkokaupan myötä toivon, että tärkeiden pelien ja muiden opetusvälineiden ostaminen on alan ammattilaisille mieleenpainuva kokemus 🙂

Lue kirjoitus

Haluatko uutiskirjeen?

Lähetämme sinulle aika ajoin tietoa uusista palveluista, ominaisuuksista ja muista kotisivuihin tai markkinointiin liittyvästä asioista. Voit poistua listalta helposti aina kirjeen saatuasi.