Siisti paperiton

Ratas Design Works
Blogi

Tuuline Design – kotisivut

Tuuline Design myy yksinkertaisia kauniita asioita verkkokaupasta jossa kotimaisuus ja laatu kulkevat käsi kädessä linjakkaan designin kanssa. Tuuline Designin Soile on mestari erityisesti yhden viivan piirrosten tekemisessä.

Lue kirjoitus

Wellflix Kajabin ja WooCommercen integrointi

Wellflixin verkkokurssi- ja sivualustana toimii Kajabi. Ongelmana oli, että Kajabi ei kuitenkaan tue mitään muita maksuvälineitä kuin luottokorttimaksuja. Sivustolle luotiin erillinen kassa WordPressillä ja WooCommercella ja lisättiin tuki verkkomaksamiseen liikuntaeduilla.

Lue kirjoitus

Hyvää joulua ja hauskaa uutta vuotta 2023

Vuosi tulee taas päätökseen ja 2023 saapuu. Kaikenlaista kriisiä onkin tähän vuoteen mahtunut. Toivottavasti kaikilla on asiat kunnossa ja uusi vuosi vaikuttaa valoisalta. Kiitos teille kaikille tästä vuodesta, rauhallista joulun aikaa ja hauskaa uutta vuotta!

Lue kirjoitus

Viestipainon uudistetut kotisivut

Viestipainon uusille sivuille tuotiin pehmeyttä ja muutama hauska yksityiskohta, jota tekevät sivujen selaamisesta mukavan kokemuksen. Jokainen yksityiskohta on katsottu kohdilleen erikseen vielä mobiililaitteille.

Lue kirjoitus

Uudet kotisivut Opiskelijakunta OSAKO:lle

OSAKOn kotisivu-uudistuksella oli kaksi lähtökohtaa. Ne haluttiin uudistaa yhtenäisen ilmeen alle. Vanhat sivut olivat hieman sillisalaattia useiden vuosien satunnaisten uudistusten jälkeen. Kaikki sisältö haluttiin samalle graafiselle ilmeelle ja paremmalla kotisivukokemuksella.

Lue kirjoitus

Google estää kolmannen osapuolen seuranta- ja mainontaevästeet

Muutoksen myötä käytännössä selaimen käyttäjän dataa ei voi enää kerätä ja jakaa kolmansille osapuolille, kuten Googlelle tai Facebookille, samalla tavalla kuin ennen. Taustalla on aina kasvava huoli tietomurroista ja käyttäjien datan myymisestä mainosjättiläisille. Tietysti Euroopan GDPR- tietosuojalaki vaikuttaa myös isosti päätökseen.

Lue kirjoitus

Keijoviertoma.fi uudet kotisivut

Sivut toteutettiin WordPresillä yhteistyössä sisällöntuottajan kanssa. Hän vastasi sivujen yleisilmeen luomisesta ja tietysti sivujen kaikesta tekstisisällöstä. Sivujen tekninen toteutus ja alustavan sivuilmeen muokkaaminen toimivaksi kokonaisuudeksi taas hoidettiin täällä.

Lue kirjoitus

Sähköpostitusohjelmat yritykselle

Hyvä sähköpostitusohjelma hoitaa sähköpostimarkkinoinnin ja esimerkiksi myös kanta-asiakasviestit, uutuustiedotteet ja tarjousviestit verkkokaupoille. Monet käyttävät postitusohjelmia myös lehdistötiedotteiden toimittamiseen.

Lue kirjoitus

Woodio.fi verkkokauppa on uudistettu

Woodion kotisivuilla on panostettu erityisesti visuaalisuuteen ja sulavaan kaksikielisyyteen mutta kaupan puolellekin on lisätty monia uusia ominaisuuksia. Uusien ominaisuuksien on tarkoitus tukea kauppaa etenkin tuotevalikoiman kasvaessa. Sivut on suunniteltu pelkän tiedon löytymisen sijaan kokemukseksi, joka rakentuu visuaalisista elementeistä, näyttävistä valikoista, videoista ja korkealaatuisista tuotekuvista. Verkkokauppa on tehty alusti asti tyhjälle teemalle WordPressillä ja WooCommercella.

Lue kirjoitus

Työhuone 925:n verkkokauppa

Jokainen Työhuone 925:n koru on käsintehty ja yksilöllinen. Työhuoneen verkkokaupan valikoima koostuu mm. uniikeista koruista, joita on saatavilla vain yksittäisiä kappaleita, sormuksista, kaulakoruista ja korvakoruista.

Lue kirjoitus

Haluatko uutiskirjeen?

Lähetämme sinulle aika ajoin tietoa uusista palveluista, ominaisuuksista ja muista kotisivuihin tai markkinointiin liittyvästä asioista. Voit poistua listalta helposti aina kirjeen saatuasi.