Siisti paperiton

Ratas Design Works
Blogi

Search

Auts.fi sivuston ja verkkokaupan uudistus ja parannukset

Auts tarjoaa kohdennettuja ja toiminnallisia ensiapukoulutuksia työpaikalle avaimet käteen -periaatteella. Ensiapukoulutuksia voidaan järjestää myös etänä. Sivustolle ollaan tuomassa lähiaikoina myös todelliset itse opiskeltavat ensiapukurssit etänä kurssiaslustan avulla.

Lue kirjoitus

Miten verkkosivusto voi auttaa sinua menestymään?

Oletko koskaan miettinyt, miten verkkosivusto voi auttaa sinua menestymään? Yrityksesi verkkosivusto on tehokas työkalu, joka voi avata oven rajattomiin mahdollisuuksiin. Riippumatta siitä, toimitko paikallisesti,valtakunnallisesti tai globaalisti, hyvien nettisivujen avulla voit tavoittaa uusia asiakkaita ja vahvistaa imagoasi netissä.

Lue kirjoitus

Tuuline Design – kotisivut

Tuuline Design myy yksinkertaisia kauniita asioita verkkokaupasta jossa kotimaisuus ja laatu kulkevat käsi kädessä linjakkaan designin kanssa. Tuuline Designin Soile on mestari erityisesti yhden viivan piirrosten tekemisessä.

Lue kirjoitus

Wellflix Kajabin ja WooCommercen integrointi

Wellflixin verkkokurssi- ja sivualustana toimii Kajabi. Ongelmana oli, että Kajabi ei kuitenkaan tue mitään muita maksuvälineitä kuin luottokorttimaksuja. Sivustolle luotiin erillinen kassa WordPressillä ja WooCommercella ja lisättiin tuki verkkomaksamiseen liikuntaeduilla.

Lue kirjoitus

Hyvää joulua ja hauskaa uutta vuotta 2023

Vuosi tulee taas päätökseen ja 2023 saapuu. Kaikenlaista kriisiä onkin tähän vuoteen mahtunut. Toivottavasti kaikilla on asiat kunnossa ja uusi vuosi vaikuttaa valoisalta. Kiitos teille kaikille tästä vuodesta, rauhallista joulun aikaa ja hauskaa uutta vuotta!

Lue kirjoitus

Viestipainon uudistetut kotisivut

Viestipainon uusille sivuille tuotiin pehmeyttä ja muutama hauska yksityiskohta, jota tekevät sivujen selaamisesta mukavan kokemuksen. Jokainen yksityiskohta on katsottu kohdilleen erikseen vielä mobiililaitteille.

Lue kirjoitus

Uudet kotisivut Opiskelijakunta OSAKO:lle

OSAKOn kotisivu-uudistuksella oli kaksi lähtökohtaa. Ne haluttiin uudistaa yhtenäisen ilmeen alle. Vanhat sivut olivat hieman sillisalaattia useiden vuosien satunnaisten uudistusten jälkeen. Kaikki sisältö haluttiin samalle graafiselle ilmeelle ja paremmalla kotisivukokemuksella.

Lue kirjoitus

Google estää kolmannen osapuolen seuranta- ja mainontaevästeet

Muutoksen myötä käytännössä selaimen käyttäjän dataa ei voi enää kerätä ja jakaa kolmansille osapuolille, kuten Googlelle tai Facebookille, samalla tavalla kuin ennen. Taustalla on aina kasvava huoli tietomurroista ja käyttäjien datan myymisestä mainosjättiläisille. Tietysti Euroopan GDPR- tietosuojalaki vaikuttaa myös isosti päätökseen.

Lue kirjoitus

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla