Kotisivut ja verkkokaupat

V-S Turvalliskouluttajien -kotisivujen uudistus

V-S Turvallisuuskouluttajat ovat järjestäneet koulutuksia useille tunnetuille suomalaisille yrityksille kuten esimerkiksi Mehiläiselle, Aavalle, Meyerille ja Nesteelle. Verkkosivut toteutettiin Wordpressillä.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

V-S Turvallisuuskouluttajat Oy on vuonna 2004 perustettu ensiapu- ja ensihoitokoulutuksiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa ammattitaitoon ja kokemukseen perustuvia, turvallisuutta edistäviä koulutuksia onnettomuustilanteiden varalle. Tarjontaan kuuluu hätäensiapukurssit, ensiapukurssit ja yhteistyökumppaneiden avulla myös esimerkiksi työturvallisuus, tieturvakurssi, ammattikuljettajan pätevyyskurssi ja uhka- ja väkivaltatilanteiden hallinta -kurssi.

V-S Turvallisuuskouluttajat ovat järjestäneet koulutuksia useille tunnetuille suomalaisille yrityksille kuten esimerkiksi Mehiläiselle, Aavalle, Meyerille ja Nesteelle.

Uudet kotisivut ovat osoiteessa turvallisuuskouluttajat.fi. Verkkosivut toteutettiin WordPressillä ja sivujen hostaus on nopeassa Zonerin Wp Cloudissa.

Jaa kavereille (tai muille)

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Want a newsletter?

From time to time, we’ll send you information about new services, features, and other website or marketing related topics. You can easily unsubscribe whenever you receive a newsletter.

Please note that the newsletter is in Finnish only

Haluatko uutiskirjeen?

Lähetämme sinulle aika ajoin tietoa uusista palveluista, ominaisuuksista ja muista kotisivuihin tai markkinointiin liittyvästä asioista. Voit poistua listalta helposti aina kirjeen saatuasi.