Kotisivut ja verkkokaupat

Tietohipun kotisivujen uudistus ja verkkokauppa

Kotisivut tehtiin uudelleen kokonaan alusta asti säilyttäen vain osan vanhoila sivuilla olleista teksteistä. Sivuista tuli huomattavasti näyttävämmät, responsiiviset ja nykyaikaiset.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Päivitetty kaupan lisäämisellä 6.2.2023

Tietohippu on 1994 perustettu ohjelmistoyritys, joka tarjoaa joustavasti asiakaslähtöisiä toiminnanohjaukseen liittyviä ohjelmistoratkaisuja erityisesti projektiluonteisille aloille, kuten rakennussuunnitteluun ja koneurakointiin.

Kotisivut tehtiin uudelleen kokonaan alusta asti säilyttäen vain osan vanhoila sivuilla olleista teksteistä. Sivuista tuli huomattavasti näyttävämmät, responsiiviset ja nykyaikaiset. Pitäen saman webhotellin sivuista tuli vielä nopeammat kuin ennen, vaikka ne ovatkin nyt graafisesti ja teknisesti vaativammat kuin ennen.

Kotisivuille lisättiin verkkokauppa tuotteille ja palveluille vuoden 2023 alussa. Verkkokaupassa on ajax-suodatus tuoteosastovalinnalle. Käytännössä se tarkoittaa, että sivuston ei tarvitse latautua uudelleen osastoa vaihdettaessa. Kokemus on nopeampi ja sulavampi käyttäjälle, kun ei tarvitse odottaa sivujen latautumista aina uudelleen. Kaupasta voi ladata ilmaisia demotuotteita, ostaa ohjelmistolisenssejä tai varata ajan asiantuntijapalveluille.

Tietohipun tekemiä ohjelmia ovat mm. ALISA 4.0, Laskutus-Hippu, PalkkaLastu, RAIKU2, Savotat ja Tuntilista.

Uudet upeat ja nopeat sivut voit tarkastaa osoitteessa tietohippu.fi

Kauppa on tehty eri osoitteeseen, koska se haluttiin pitää erillisenä yrityksen muista sivuista. Kauppa löytyy osoitteesta hippukauppa.fi

Jos olet miettinyt omien sivujesi uudistamista tai nopeuttamista, niin laita viestiä!

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla