Kotisivut ja verkkokaupat

Tietohipun kotisivujen täysuudistus

Kotisivut tehtiin uudelleen kokonaan alusta asti säilyttäen vain osan vanhoila sivuilla olleista teksteistä. Sivuista tuli huomattavasti näyttävämmät, responsiiviset ja nykyaikaiset.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Tietohippu on 1994 perustettu ohjelmistoyritys, joka tarjoaa joustavasti asiakaslähtöisiä toiminnanohjaukseen liittyviä ohjelmistoratkaisuja erityisesti projektiluonteisille aloille, kuten rakennussuunnitteluun ja koneurakointiin.

Kotisivut tehtiin uudelleen kokonaan alusta asti säilyttäen vain osan vanhoila sivuilla olleista teksteistä. Sivuista tuli huomattavasti näyttävämmät, responsiiviset ja nykyaikaiset. Pitäen saman webhotellin sivuista tuli vielä nopeammat kuin ennen, vaikka ne ovatkin nyt graafisesti ja teknisesti vaativammat kuin ennen.

Kotisivuille lisätään vielä myöhemmin verkkokauppa ja Moodle-integraatio, joten pysykää kuulolla 🙂 Tietohipun tekemiä ohjelmia ovat mm. ALISA 4.0, Laskutus-Hippu, PalkkaLastu, RAIKU2, Savotat ja Tuntilista.

Yhteistyökumppaneina yrityksellä ovat APIX, Koneyrittäjät ja Tilisuunta.

Uudet upeat ja nopeat sivut voit tarkastaa osoitteessa tietohippu.fi

Jos olet miettinyt omien sivujesi uudistamista tai nopeuttamista, niin laita viestiä!

Jaa kavereille (tai muille)

Haluatko uutiskirjeen?

Lähetämme sinulle aika ajoin tietoa uusista palveluista, ominaisuuksista ja muista kotisivuihin tai markkinointiin liittyvästä asioista. Voit poistua listalta helposti aina kirjeen saatuasi.