Kotisivut ja verkkokaupat

Nordicshot.fi -kotisivujen uudistus

Nordicshot.fi kotisivut tehtiin uudelleen kokonaan säilyttäen vanhoilta lähinnä vain tuotteet ja mahtavat valmiit ja asiantuntijan otteelle kirjoitetut blogikirjoitukset.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Toni Yrjänne omistaa hienon yrityksen nimeltään Nordicshot Oy. Hän keskittyy laadukkaiden eräily- ja metsästystuotteiden myyntiin metsästäjältä metsästäjille -periaatteella. Nordicshot ja Toni panostaa hienoihin ja miellyttäviin valokuviin ja videoihin. Riistan ja luonnon kunnioittaminen on miehen sydämessä.

Perusidea myydä vain tuotteita, joita Toni itse käyttäisi metsällä ollessaan on tietysti loistava lähtökohta toimivalle verkkokaupalle. Kaupassa myytävän kammennupit ja poskipakat ovat myös 100% suomalaista pientuotantoa Kausalasta. Toivottavasti uusi verkkokauppa vauhdittaa omalta osaltaan kaupankäyntiä.

Kotisivut tehtiin uudelleen kokonaan säilyttäen vanhoilta lähinnä vain tuotteet ja mahtavat valmiit ja asiantuntijan otteelle kirjoitetut blogikirjoitukset. Uusi verkkokauppa avattiin Wp Cloud -palveluun, joka samalla nopeuttaa uusien sivujen toimintaa huomattavasti, vaikka ne ovatkin visuaalisesti aiempia huomattavasti näyttävämmät.

Nordicshotin uuden verkkokaupan löydät tästä: nordicshot.fi

Nordicshotin instagramin löydät tästä: instagram.com/nordicshot

Maittavia riistareseptejä voit maukustella tämän linkin kautta: nordicshot.fi/videot

Kaikki videot löydät Tonin Youtube-tililtä: youtube.com/user/Yrssi

Jos taas kaipaat näyttäviä omia kotisivuja tai verkkokauppaa, niin laita viestiä!

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla