Kotisivut ja verkkokaupat

Rakkauden rakennusinsinööri uudet kotisivut ja verkkokauppa

Kimmo Anttonen eli Rakkauden rakennusinsinööri on kolmen lapsen perheenisä, jolle Rakkauden kasvu on elämän tarkoitus. Hän on rakennusinsinööri, jolle johtaminen on ollut kutsumus jo pikkupojasta.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Kimmo Anttonen eli Rakkauden rakennusinsinööri on kolmen lapsen perheenisä, jolle Rakkauden kasvu on elämän tarkoitus.

Hän on rakennusinsinööri, jolle johtaminen on ollut kutsumus jo pikkupojasta.

Tavallinen suomalainen mies, jolla on Rakkaudellisia ajatuksia.

Elänyt ja kipuillut tunneihminen, joka iloitsee tunneopin opetuksesta peruskoulussa.

Triathlonisti, joka nauttii taojoogasta.

Erityisherkkä koskettaja, jolle seksuaalisuus on Jumalainen lahja.

Ihmisyyden viiden tason lähettiläs, joka on mitä opettaa.

Rakkauden rakennusinsinööri on kaikilla hyvillä tavoilla oman kokemukseni mukaan ainutlaatuinen ja omanlaisensa mies. Tuntuu jopa hieman pahalta kirjoitella tätä tekstiä, koska omasta kynästä ei synny mitään niin hienoa tai kaunista, kuin Kimmolta.

Onneksi sentään saimme tehtyä sivut ja verkkokaupan, joka on omanlaisensa kokemus. Kotisivut ja verkkokauppa, jollaisia et ole todennäkäisesti ennen kokenut. Sivut ovat tunteiden ja erilaisten fiilisten vuoristorata.

Runokokoelma Asti on ihmiselämän ylistys. Se kuljettaa universumin reunoilta Maaäidin ihmeelliseen huomaan. Se ihmettelee ihmisyytemme kasvua tunteiden rikkaudessa. Se Rakastaa elämää, kuin kiihkeä mies vain erityisellä herkkyydellään voi. Sen sivuille on kirjailtu kauneutta Sinunkin Rakkautesi kirkastukseksi. Istu rauhaan ja avaa elämäsi mustavalkoisten sivujen loppumattomille sävyille.

Rakkauden Rakennusinsinöörin kotisivuilla on omalaatuinen mutta toimiva kokoelma tietoa Kimmosta, runoja, blogi ja verkkokauppa odotuslistalla. Kimmon kanssa oli hienoa työskennellä ja toteuttaa visio sivuista, jollaisia ei ihan jokaiselle voi tehdä.

Voit tutustua vastajulkaistuihin sivuihin ja tietenkin lukea lisää Rakkauden Rakennusinsinööristä ja liittyä kirjojen odotuslistalle tai tilata muita palveluita tästä: rakkaudenrakentaja.fi

Kimmolle tehtiin samalla myös logo, josta voit lukea lisää tästä.

Jos kaipaat omanlaisia sivuja, niin ota yhteyttä.

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla