Kotisivut ja verkkokaupat

Tuulikki Median kotisivujen parannukset ja tarkastus

Tuulikki Median Soile Timonen on mukava ja fiksu ihminen. Hän perusti itse Wordpressiin WooCommerce verkkokaupan ja päätti palkata minut tarkastamaan sivujen toiminnan. Projektin aikana sivuja parannettiin useilla pienillä ja isommilla tavoilla.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Tuulikki Median Soile Timonen on mukava ja fiksu ihminen. Hän perusti itse WordPressiin WooCommerce verkkokaupan ja päätti palkata minut tarkastamaan sivujen toiminnan. Projektin aikana sivuja parannettiin useilla pienillä ja isommilla tavoilla.

Sivujen tekniikkaa parannettiin ja ne latautuvatkin napakkaa nopeutta parantaen asiakaskokemusta. Sivuille tehtiin viilauksia ja esimerkiksi käännöksiä, joita käytetty taustateema ei suoraltaan mahdollistanut. Maksu- ja toimitustavat määriteltiin kuntoon ja lisättiin kustomoituja hintoja toimituksille perusten tuotteiden toimitusluokkiin.

Tuulikki Median kotisivuille asennettiin myös Facebook-pikseli tuotteiden merkitsemiseksi ja kaupan tuomiseksi sosiaalisen median kanaviin. Noudattaen sivuilla vierailevien yksityisyyttä pikseli latautuu ainoastaan sen hyväksyville.

Kotisivut ja verkkokauppa laitettiin kiinni MailerLite postitusohjelmaan, joka mahdollistaa automaattista (tai manuaalista) viestintää verkkokaupan asiakkaille todellisten sivujen ja kaupan tapahtumien perusteella.

Monia muita juttuja myös tehtiin mutta olennaista on, että Soile tekee mahtavaa turkulaista taidetta. Turkuhan on maailman paras kaupunki.

Soilen verkkokaupassa voit vierailla ja tilata kaunista viivapiirrostaidetta osoitteessa tuulikkimedia.com

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla