Graafinen suunnittelu

Esite Suomen Coaching Instituutille

Suomen Coaching Instituutin esite yritykselle kuva 3
Suomen Coaching Instituutin esite yritykselle kuva 3
Esitteet kannattaa luoda niin, että vaikka ne aluksi olisivatkin tarkoitettu vain niin sanottua kotitulostusta tai nettikäyttöä varten, saa ne pienellä vaivalla soveltumaan myös ammattitason tulostukselle painotaloissa.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Esitteen tekeminen on parhaimmillaan silloin, kun sama tekijä on myös esimerkiksi kotisivujen takana. Näin saadaan kivuttomasti kotisivujen tekovaiheessa jo päätetty haluttu tunnelma välittymään myös esitteisiin ja muuhun yritysmateriaaliin. Esitteet kannattaa luoda niin, että vaikka ne aluksi olisivatkin tarkoitettu vain niin sanottua kotitulostusta tai nettikäyttöä varten, saa ne pienellä vaivalla soveltumaan myös ammattitason tulostukselle painotaloissa.

Suomen Coaching Instituutin esite on luotu tiettyä koulutusta varten mutta esitteen ilme on suunniteltu toimivaksi kaikkein tulevienkin koulutusten, kurssien tai tapahtumien varalle.

Jaa kavereille (tai muille)

Want a newsletter?

From time to time, we’ll send you information about new services, features, and other website or marketing related topics. You can easily unsubscribe whenever you receive a newsletter.

Please note that the newsletter is in Finnish only

Haluatko uutiskirjeen?

Lähetämme sinulle aika ajoin tietoa uusista palveluista, ominaisuuksista ja muista kotisivuihin tai markkinointiin liittyvästä asioista. Voit poistua listalta helposti aina kirjeen saatuasi.