Kotisivut ja verkkokaupat

Kuudennen Kerroksen verkkokauppa on uusittu

Kuudes Kerros 6kkauppa.fi kotisivut ja verkkokauppa yritykselle 1
Kuudes Kerros 6kkauppa.fi kotisivut ja verkkokauppa yritykselle 1
Täysin uudella ilmeellä varustetussa verkkokaupassa on saatavilla sekä vanhoja klassikoita että uutta ennenäkemätöntä designia.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Täysin uudella ilmeellä varustetussa verkkokaupassa on saatavilla sekä vanhoja klassikoita että uutta ennenäkemätöntä designia. Avajaisten kunniaksi sivuilta löytyy joitakin tuotteita alennettuun hintaan. Se on vuoden hienoin päivä!

Kaupan avajaiset osuivat oikein sopivaan aikaan, koska Kuudes Kerros voitti vähän aikaa sitten Tubeconissa vuoden vlogi-palkinnon. Onnea palkinnon johdosta Oskari, VV ja Otso!

Kuudennen Kerroksen verkkokauppa toteutettiin WordPressillä ja verkkokauppa- alustana toimi Woocommerce.

6kkauppa eli Kuudennen Kerroksen verkkokauppa myy fanituotteita omalla logollaan, kuten esimerkiksi t-paitoja, huppareita ja popsocketteja.

Kavereiden seikkailuja kannattaa seurata Youtubesta ja Instagramista.

Jos olet itese miettinyt oman verkkokauppasi päivittämistä tai sellaisen perustamista niin ota yhteyttä ja rakennetaan sullekin ainutlaatuinen kauppapaikka.

MailerLite integraatio Kuudennen Kerroksen verkkokauppaan

Sivuilta on mahdollista tilata uutiskirje. Lomake on yhdistetty sähköpostitusohjelma MailerLiteen ja tilaajan tiedot viedään automaattisesti postituslistalle. MailerLiten avulla voi luoda automaattisia sähköposteja tai lähettää kaupan tarjous- tai uutiskirjeitä. MailerLite on yhdistettynä myös verkkokauppa-alusta Woocommerceen, jonka avulla sähköpostien automaattiikaan voi ottaa mukaan esimerkiksi ostojen määrän tai tilausten määrän esimerkiksi kanta-asiakaskirjeitä varten.

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla