Kotisivut ja verkkokaupat

Suomen Coaching Instituutin uudet kotisivut ja verkkokauppa

Suomen Coaching Instituutin kotisivut yritykselle
Suomen Coaching Instituutin kotisivut yritykselle
Kotisivut tehtiin Wordpressillä kokonaan alusta uusiksi. Sivujen ajatuksena oli tehdä ilmavat sivut, jotka tuovat hyvän ja rauhallisen mielen vierailijalle heti alkukosketuksesta.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Suomen Coaching Instituutti tarjoaa asiantuntevaa valmennusta, työnohjausta, työyhteisösovittelua ja koulutusta niin yksilöille kuin ryhmillekin.

Suomen Coaching Instituutti auttaa niin esimiehiä kuin työntekijöitäkin sekä erilaisia tiimejä ja ryhmiä löytämään tasapainoa ja sisäistä harmoniaa, saavuttamaan tavoitteensa sekä saamaan haastavatkin kemiat kohtaamaan.

Suomen Coaching Instituutin kotisivut tehtiin WordPressillä kokonaan alusta uusiksi. Ajatuksena oli tehdä ilmavat sivut, jotka tuovat hyvän ja rauhallisen mielen vierailijalle heti alkukosketuksesta. Verkkokauppa tehtiin WooCommercella, josta ei ole yrittäjälle säännöllisiä kuluja.

Verkkomaksut kotisivuilla hoitaa Klarna Checkout -palvelu, jossa voi maksaa kaikilla perinteisillä verkkomaksutavoilla tai Klarnan laskuvaihtoehdoilla. Verkkokaupan päätarkoitus on mahdollistaa esimerkiksi kurrimaksujen hoitamisen ja ilmoittautumiset suoraan sivujen sisällä.

Uusin sivuihin ja kauppaan voit tutustua osoitteessa www.suomencoachinginstituutti.fi

Halutko tarjouksen uusista kotisivuista tai nykyisten parantamisesta? Laita viestiä tai soittele.

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla