Kotisivut ja verkkokaupat

Diversitas -uudet kotisivut

"Johtajaa ei saa jättää yksin". Sarin mielestä työelämässä johtajan on olennaista ymmärtää, että persoonien erilaisuus, jota Sari kutsuu moninaisuudeksi, on valtava rikkaus oikein ymmärrettynä ja hyödynnettynä.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

”Johtajaa ei saa jättää yksin”. Sarin mielestä työelämässä johtajan on olennaista ymmärtää, että persoonien erilaisuus, jota Sari kutsuu moninaisuudeksi, on valtava rikkaus oikein ymmärrettynä ja hyödynnettynä. Jim pyrkii auttamaan johtajia erityisesti löytämään ja hyödyntämään paremmin heillä jo olevia taitoja.

Diversitas tarjoaa johdon ja esimiesten coaching- palveluja ja valmennusta. Sari on kiteyttänyt erityisosaamistaan myös kirjassaan Moninaisuuden johtaminen – ytimessä johtajan itsetuntemus.

Diversitaksen kotisivut uudistettiin kokonaan ja vanhoilta sivuilta ei säilytetty juurikaan mitään. Sivut tehtiin Kinstalle, että niiden suorituskyky pysyisi hyvänä vaikka sivuilla käytetäänkin paljon kuvia, videoita ja vaativia grafiikoita.

Kotisivuja varten otettiin uudet myös uudet kuvat ja useita videoita. Kuvaukset hoiti hienosti ninakaverinen.com ja videot kuvasi ammattitaitoisesti evolvevideo.fi

Uudet kotisivut löydät tästä: diversitas.fi

Jos kaipaat omia kotisivuja, vanhojen uudistusta tai esimerkiksi verkkokauppaa, niin laita viestiä!

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla