Kotisivut ja verkkokaupat, Tietoturva ja tekniikka

Mikä verkkomaksuvälittäjä kannattaa valita?

vanha mies lukee kirjaa
vanha mies lukee kirjaa
Useimmat suosituimmat verkkomaksuvälittäjät ovat hyviä palveluntarjoajia ja kauppasi maksuliikenne tulee todennäköisesti sujumaan vallan mainiosti.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Päivitetty 7.12.2022

Hieno kysymys, johon ei ole aivan yksinkertaista vastata. Olemme tavanneet useiden verkkomaksuvälittäjien kanssa ja jokainen on mielestään se paras vaihtoehto. Useimmat suosituimmat verkkomaksuvälittäjät ovat hyviä palveluntarjoajia ja kauppasi maksuliikenne tulee todennäköisesti sujumaan vallan mainiosti, valitsitpa minkä tahansa tässä kirjoituksessa esitellyn vaihtoehdon.

Eri välittäjiä on paljon ja niitä voidaan asentaa verkkokauppaan myös rinnakkain. Selkeyden ja myyntiraporttien takia suosittelemme kuitenkin yleensä valitsemaan yhden välittäjän, jos verkkokauppasi keskittyy markkina-alueena vain Suomeen. Kansainvälisessä kaupassa useampi välittäjä on hyvä idea, koska maksutottumukset vaihtelevat paljon eri maiden välillä.

Olemme Paytrailin eli entisten Suomen Verkkomaksujen yhteistyökumppani ja suosittelemme heitä mielellämme. Paytrail tarjoaa selkeän hinnoittelun ja on edullinen etenkin, kun verkkokauppasi myynti on lähtenyt jo kunnolla käyntiin. Käytämme kuitenkin myös esimerkiksi seuraavia verkkomaksuvälittäjiä: Klarna, Visma Pay, Stripe ja PayPal.

Joustavuus välittäjän valinnassa kannattaa ja mikään ei estä valitsemasta, etenkään yrityksen alkutaipaleelle, kuukausimaksutonta palvelua ja vaihtamaan sen myöhemmin kuukausimaksulliseen pienemmillä transaktiokuluilla. Esimerkiksi Paytrailin veloittaman kuukausihinnan ei pitäisi olla ongelma verkkokaupalle, jonka on tarkoitus olla tuottava ja myynti on jo kunnolla käynnissä. PayTrail tarjoaa kahdella eri kuukausimaksulla olevaa pakettia. Niistä kuukausimaksultaan korkeampi tulee nopeasti edullisemmaksi pienempien transaktiokulujensa ansiosta.

Autamme sinua päätöksen kanssa mielellämme. Oikeaan valintaan vaikuttavia asioita ovat, kulujen lisäksi, myös toivomasi verkkokauppa-alusta kotisivuillesi. Asennamme yleensä joko WooCommerce tai Ecwid-kauppapaikan kotisivuillesi sen mukaan, kumpi sopii sinulle paremmin.

Näistä pikalinkeistä voit tutustua suosimiemme maksuvälittäjien hinnastoihin. Jos päädyt valitsemaan PayTrailin, niin hoidamme kaiken asennukseen liittyvän puolestasi, myös kuukausimaksuttoman kokeilujakson ja sopimuksen valmistelun.

Paytrail (entinen Suomen verkkomaksut) kotisivut: https://www.paytrail.com

Paytrail hinnasto: https://www.paytrail.com/hinnasto

Checkout Finland kotisivut: https://www.checkout.fi/

Checkout Finland hinnasto: https://www.checkout.fi/hinnasto

Klarna Checkout kotisivut: https://www.klarna.com/fi/yritys/

Klarna Checkout hinnasto: https://www.klarna.com/fi/yritys/products/checkout/

PayPal-kotisivut (PayPalia suosittelemme vain täydentämään toisen välittäjän maksutapoja) : https://www.paypal.com/fi/home

PayPal-hinnasto: https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/merchant

Suosittelemme sinulle sopivaa välittäjää ja annamme mielestämme parhaat vaihtoehdot mielellämme. Asiasta kannattaa keskustella ja miettiä yhdessä paras vaihtoehto.

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla