Kotisivut ja verkkokaupat

Viestipainon uudistetut kotisivut

Viestipainon uusille sivuille tuotiin pehmeyttä ja muutama hauska yksityiskohta, jota tekevät sivujen selaamisesta mukavan kokemuksen. Jokainen yksityiskohta on katsottu kohdilleen erikseen vielä mobiililaitteille.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Painotalo Viestipaino Oy on jo yli 40 vuoden ajan tarjonnut osaavaa ja kokonaisvaltaista palvelua. Tamperelainen yritys halusi uudistaa kotisivunsa, jotka olivat kieltämättä tuulahdus menneisyydestä. Sivuille haluttiin pehmeyttä ja elämää. Sivujen piti silti olla selkeät ja helppokäyttöiset.

Sivut tehtiin kokonaan alusta asti uudelleen WordPressillä. Hostingin sivustolle tarjoaa suomalainen Zoner. Sivuille tuotiin pehmeyttä ja muutama hauska yksityiskohta, jota tekevät sivujen selaamisesta mukavan kokemuksen. Jokainen yksityiskohta on katsottu kohdilleen erikseen vielä mobiililaitteille. Emme koskaan luota täysin automaattiseen responsiivisuuteen, vaan yksityiskohdat kustomoidaan ja asetellaan käsin eri laitteille.

Pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä ja vaikka ne isolta osaa yleisöä menevätkin ohitse, niin potentiaalinen asiakas käyttää sivustolla enemmän aikaa ja huomaa ne kyllä. Ps. klikatkaa palveluiden alasivuilla hääkutsut-osiota 😉

Käykää tutustumassa Viestipainon hienoihin uusiin kotisivuihin osoitteessa: viestipaino.fi

Projektin ja alkubriiffin käynnisti Marketing Flow: marketingflow.fi

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla