Kotisivut ja verkkokaupat

Uudet kotisivut esiintymisvalmentajalle Annanicolina.com

Anna Nicolinan uudet kotisivut ovat tällä hetkellä ns. one page -toteutus, jossa kaikki olennainen on koottu yhdelle sivulle.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Anna järjestää esiintymisvalmennuksia yrityksille ja yksilöille, Helsingissä ja muualla Suomessa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Valmennuksiin voit tutusta tästä linkistä.

Anna on jokin aikaa sitten alkanut tekemään myös Podcastia, jonka nimi on oikein sopivasti Näkyväksi-podcast. Linkin podiin löydät Annan sivuilta tai voit etsiä sen Applen/Googlen podcasteista tai Spotifysta/Anchorista.

Kotisivut ovat tällä hetkellä ns. one page -toteutus, jossa kaikki olennainen on koottu yhdelle sivulle. Yhden sivun toteutuksissa on tärkeää tehdä sivu selkeäsi ja mahdollistaa sivun sisäinen selkeä navigaatio. Luonteensta puolesta one page-sivusto on usein melko pitkä, joten lukijan mielenkiintoa pidetään yllä erilaisilla mielenkiintoisilla elementeillä. Sivusto on alusta asti suunniteltu siten, että siihen on mahdollista lisätä kivuttomasti alasivuja tarpeen mukaan tulevaisuudessa.

Annan uuden one pager-sivun voita nähdä osoitteessa: https://annanicolina.com

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla