Uutinen

Ratasdesign.com voitti vuoden 2022 TGE parhaat kotisivut (best websites) -palkinnon. Jippii!

Ratasdesign.com voitti TGE:n Top Website 2022 -palkinnon, joka jaetaan muutamalle sivustolle aina vuoden lopussa. Rock rock! Ratasdesign.com sai 37/40 pistettä.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Terve!

Vuosi tulee pian päättymään monella tavalla mukavasti. Virallisemmat joulun- ja uuden vuoden -toivotukset ovat vielä tulossa, mutta tässä viikon alkuun pieni piristävä uutinen.

Tämä sivusto, eli ratasdesign.com voitti TGE:n Top Website 2022 -palkinnon, joka jaetaan muutamalle sivustolle aina vuoden lopussa. Rock rock 🙂

TGE:n Wop Website -prosessiin ei voi itse ilmoittautua vaan se toimii seuraavan kaavan mukaisesti:

Palkinnon jakaja luo ensin ehdokasluettelon keräten sivustoja useista eri tietolähteistä, kuten verkkohakemistoista ja CMS-järjestelmistä (WordPress, Blogspot jne.) ja jopa sanomalehdistä, ammattilehdistä, nettiportaaleista ja kansainvälisiltä nettisivuilta. Ehdokasluettelo on siis vuosittain erittäin pitkä. Onkin ilo ja kunnia saada palkinto tällä kilpailusta, johon ei itse osallistuta tai voi vaikuttaa valintaprosessiin millään tavalla. Valituille ehdokkaille ei myöskään ilmoiteta mahdollisesta ehdokkuudesta.

Valituista sivuista karsitaan pois kaikki, joilla on liian vähän liikennettä tai sivustolle ei tule uutta sisältöä riittävän usein.

Loput sivustot arvioivat TGE-asiantuntijat objektiivisin ja subjektiivisin kriteerein. Arviointiluettelo sisälsi ominaisuuksia neljässä kategoriassa, joiden perusteella sivut pisteytettiin ja voittajat valittiin.

Pistekategoriat ovat:

  • UX (user experience – käyttökokemus) / käytettävyys
  • Yksityisyys ja turvallisuus
  • Tietosisältö ja tutkimus artikkeleiden takana
  • Palvelut ja viestintä sivustolla

ratasdesign.com sai 37/40 pistettä. Parannettavaa siis ensivuodeksi. Suutarin lapsella ei usein ole kenkiä ja koko vuoden olenkin suunnitellut yrityksen omille sivuille ajax-hakua ja osastointia blogiin. Ensi vuonna lupaan uusia yrityksen sivustolle vihdoin ajax-haun ja tuoda jotain uutta pientä kivaa.

Tarkemmin eri kategorioiden kriteereistä voit lukea tästä linkistä.

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla