Graafinen suunnittelu

Muumipeikko ja pyrstötähti

Muumi täytti 75 vuotta tänä vuonna ja tämän linkkarin kuvitus luotiin juhlavuoden kunniaksi. Olen tehnyt paljon töitä Moomin Charactersin© ja sveitsiläisen Victorinoxin© kanssa ja tämä Muumipeikko ja Pyrstötähti -linkkarin tarina on erityisen mielenkiintoinen.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Sain kivan toimeksiannon jo kesällä, mutta siitä voidaan jutella vasta nyt, kun eksklusiivinen myyntioikeus on päättynyt.

Olen tehnyt paljon töitä Moomin Charactersin© ja sveitsiläisen Victorinoxin© kanssa ja tämä Muumipeikko ja Pyrstötähti -linkkarin tarina on erityisen mielenkiintoinen.

Muumi täytti 75 vuotta tänä vuonna ja tämän linkkarin kuvitus luotiin juhlavuoden kunniaksi ja sitä myytiin yksinoikeudella vain Tallink Siljan risteilylaivoilla. Ei mikään mahtava myyntisesonki vallitsevan tilanteen takia.

Linkkarin kuvituksen valitsin Muumipeikko ja pyrstötähti -kertomuksesta sen takia, että se on ensimmäinen suomeksi laajasti tunnettu Muumi-teos.

Kuvitukseen koitin hakea hetkeä, jossa tunnetut hahmot ovat yhdessä. Kuvaa on editoitu ja väritetty alkuperäisestä melko isolla kädellä Moomin Charactersin luvalla ja hyväksynnällä.

Tehty työsuhteessa Mastermark Brands Oy:n kanssa

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla