Kotisivut ja verkkokaupat

ELLI Early Learning – uusi verkkokauppa

ELLI Early Learning Oy:n tunnuslause on, että oikeilla välineillä kaikki oppivat. Uudet pirteän verkkokaupan myötä toivon, että tärkeiden pelien ja muiden opetusvälineiden ostaminen on alan ammattilaisille mieleenpainuva kokemus :)

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

ELLIllä oli verkkokauppa. Itse asiassa kaksikin. Ideana oli uudistaa ensisijaisesti verkkokaupan ulkoasu modernimmaksi säilyttäen vanhat hyviksi havaitut toiminnot tuoden samalla muutamia uusia toimintoja verkkokauppaan.

Lisäys 8.1.2021

Ellinkauppa.fi -verkkokauppaan lisättiin näyttävä megamenu, eli valikko, joka on enemmän kuin pelkkä valikko 😉

Kotisivuille luotiin kokonaan uusi pirteä ja pääasiassa pastellinsävyinen värimaailma olemassa olevan yrityksen logon päävärin pohjalta. Verkkokauppa uudistettiin WordPressillä ja WooCommercella.

Uusina ominaisuuksia sivuille tuotiin esimerkiksi uudistettu haku ja toivelista, josta asiakas voi kätevästi siirtää listalle lisäämiänsä tuotteita yksitellen tai vaikka kaikki kerrallaan ostoskoriin. Toivelistan ja tuotesivut voi myös jakaa eteenpäin tai tarvittaessa tulostaa tulostinystävällisessä muodossa.

ELLI Early Learning Oy:n tunnuslause on, että oikeilla välineillä kaikki oppivat. Uuden pirteän verkkokaupan myötä toivon, että tärkeiden pelien ja muiden opetusvälineiden ostaminen on alan ammattilaisille mieleenpainuva kokemus 🙂

Jos kiinnostuit ja haluat tiedustella omien sivujesi uudistukselle hintaa tai jutella muista mahdollisuuksista, niin ota yhteyttä!

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla