Kotisivut ja verkkokaupat

Auts.fi -kotisivujen uudistus

Auts tarjoaa kohdennettuja ja toiminnallisia ensiapukoulutuksia työpaikalle avaimet käteen -periaatteella. Ensiapukoulutuksia voidaan järjestää myös etänä. Sivustolle ollaan tuomassa lähiaikoina myös todelliset itse opiskeltavat ensiapukurssit etänä kurssiaslustan avulla.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Auts-Tuote yrityksen logo

Auts tarjoaa kohdennettuja ja toiminnallisia ensiapukoulutuksia työpaikalle avaimet käteen -periaatteella. Ensiapukoulutuksia voidaan järjestää myös etänä. Sivustolle ollaan tuomassa lähiaikoina myös todelliset itse opiskeltavat ensiapukurssit etänä kurssiaslustan avulla. Ensimmäisessä uudistusvaiheessa uudistettiin sivut muilta osa-alueilta. Sivut ovat nyt nopeammat ja helposti hallittavammat, mitä muuta voisi toivoa 😉

Auts on toteuttanut ensiapukoulutuksia mm. Messukeskukselle, Allas Sea Poolille, Vantaan Energialle, Orthexille ja monelle muulle tunnetulle suomalaisella yritykselle.

Suuret kiitokset Kaisalle ja Hannalle, joiden kanssa oli (ja on jatkossakin) joustavaa ja mukavaa työskennellä yhdessä kohti aina vain parempia kotisivuja, joilla laadukas koulutus saadaan mahdollisimman saavutettavaksi erikokoisille yrityksille.

Uudet kotisivut ovat osoiteessa auts.fi. Verkkosivut toteutettiin WordPressillä ja verkkokurssit, jotka päivitetään tähän artikkeliin myöhemmin, tehdään WooCommercella ja LearnDashilla.

Jaa kavereille (tai muille)

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Haluatko uutiskirjeen?

Lähetämme sinulle aika ajoin tietoa uusista palveluista, ominaisuuksista ja muista kotisivuihin tai markkinointiin liittyvästä asioista. Voit poistua listalta helposti aina kirjeen saatuasi.