Uutinen

Parannuksia ylläpitoihin

Ylläpitosopimuksien parempi ja paras setti ovat päivittyneet varmuuskopioiden osalta. Paremman ja parhaan ylläpitosetin onnellisille omistajille parannus astuu voimaan lähiaikoina automaattisesti.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Moikka,

Ylläpitosopimuksien parempi ja paras setti ovat päivittyneet varmuuskopioiden osalta. Paremman ja parhaan ylläpitosetin onnellisille omistajille parannus astuu voimaan lähiaikoina automaattisesti. Hinnat ylläpidoille eivät muutu.

Parempi setti sisälsi ennen sivujen ja tietokannan varmuuskopiot kaksi kertaa viikossa. Nyt sivusi ja tietokanta varmuuskopioidaan joka päivä.

Parhaassa ylläpidossa sivut ja tietokanta varmuuskopioidaan nyt kaksi kertaa päivässä. Lisämaksusta varmuuskopiotiheys voidaan nostaa myös muutaman tunnin väleittäin tapahtuviin varmuuskopioihin tai vielä tiheämpään tahtiin. Ominaisuus on erityisen hyödyllinen kotisivuille, joissa on esimerkiksi aktiivinen verkkokauppa tai blogi, jota päivitetään suhteellisen säännöllisesti.

Voit tilata ylläpidon kotisivuillesi tästä linkistä kirjautumalla saamillasi asiakastunnuksilla. Jos tunnukset ovat hukkuneet tai sinulla ei vielä sellaisia ole, niin laita viestiä info@ratasdesign.com tai klikkaa alanurkan chatti-painiketta.

Mahtavaa kesän jatkoa!

Ville

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla