Kotisivut ja verkkokaupat

Woodio.fi verkkokaupan optimointi ja viimeistely

Woodion verkkokauppa suunniteltiin oman yrityksen sisällä. Me tarjosimme konsultaatiota sivujen ja verkkokaupan hyviin käytäntöihin ja toteutustapoihin. Lopputuloksena onkin nopea ja miellyttävä sivusto, jossa asiakkaan on mukava ja sujuva vierailla.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Woodio on suomalainen ekoystävällinen yritys, joka valmistaa maailman ensimmäisiä 100% vedenpitäviä puukomposiittituotteita minimaalisella hiilijalanjäljellä. Woodio edustaa kestäviä valintoja joko tuotantoprosessin ajan — aina materiaalivalinnasta, valmistukseen ja pitkään käyttöikään sekä käytöstä poistamiseen asti.

Woodion verkkokauppa suunniteltiin oman yrityksen sisällä. Me tarjosimme konsultaatiota sivujen ja verkkokaupan hyviin käytäntöihin ja toteutustapoihin. Lopputuloksena onkin nopea ja miellyttävä sivusto, jossa asiakkaan on mukava ja sujuva vierailla. Ennen julkaisua optimoimme myös sivut teknisesti, tarkastimme niiden toimivuuden ja teimme muutamia viime hetken viilauksia ulkoasuun ja toimintaan.

Halusimme jakaa tämän uuden verkkokaupan myös omissa kanavissamme, vaikka emme tehneetkään sille muuta kuin ideointia, optimointia ja viilauksia. Woodio on suomalainen yritys, joka myös valmistaa upeat tuotteensa suomessa.

Voit tutustua sivuihin ja tutustua kestävään valintaan seuraavan kylpyhuoneremontin tai uudistuksen yhteydessä: woodio.fi

Voit seurata Woodiota myös instagramissa: @woodiodesign

Tarvitsetko omien sivujesi tai verkkokauppasi kanssa apua? Laita viestiä ja tehdään niistä yhdessä paremmat.

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla