Kotisivut ja verkkokaupat

Webber Cable Management System

Webber on suomalainen keksintö, joka helpottaa sinua pitämään kaapelisi järjestyksessä. Ensimmäinen Webber taipuu moneen, mutta on ensisijaisesti suunniteltu tietokoneille. Se soveltuu peli- tai työpisteen siistimiseen sekä pelaajille että työpaikoille. Kun tietokoneeseen tai kannettavaan lisätään hiiri, näppäimistö, näyttö (tai näytöt) ja mahdollisia muita lisävarusteita alkaa kaapelisotkua kertymään.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Webber on suomalainen keksintö, joka helpottaa sinua pitämään kaapelisi järjestyksessä. Ensimmäinen Webber soveltuu moneen, mutta on ensisijaisesti suunniteltu tietokoneille. Se soveltuu peli- tai työpisteen siistimiseen sekä pelaajille että työpaikoille. Kun tietokoneeseen tai kannettavaan lisätään hiiri, näppäimistö, näyttö (tai näytöt) ja mahdollisia muita lisävarusteita alkaa kaapelisotkua kertymään. Kaikkihan mene tiedämme kirjoittamattoman luonnon lain: kaapelit menevät aina solmuun keskenään, kun kukaan ei ole katsomassa.

Webber on toteuttanut verkkokauppansa WordPressillä ja WooCommercella pääasiassa itse, mutta saimme auttaa heitä esimerkiksi kaupan sivujen muotoilussa, kooditöissä, viimeistelyssä ja esimerkiksi maksujen ja toimitustapojen määrityksissä.

Webberin El Capitan eli Toni on oikein mukava yhteityökumppani ja onkin hienoa, että he pyysivät apua asioissa, jotka arvelivat ammattilaisen tekevän paremmin. Pioneerihenki näkyy siinä, että sivut he tekivät kuitenkin pääosin omin voimin.

Webber on nyt saatavilla ja tilattavissa yrityksen uudesta verkkokaupasta webberofficial.com

Onnea matkaan koko Webberin porukalle!

Jaa kavereille (tai muille)

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Haluatko uutiskirjeen?

Lähetämme sinulle aika ajoin tietoa uusista palveluista, ominaisuuksista ja muista kotisivuihin tai markkinointiin liittyvästä asioista. Voit poistua listalta helposti aina kirjeen saatuasi.