Graafinen suunnittelu

Turn Up 2019 Jelly london

TurnUp2019 kuvituskuva_graafinen suunnittelutyö
TurnUp2019 kuvituskuva_graafinen suunnittelutyö
Jelly London on design-studio, jolla on kaksi toimistoa: yksi Lontoossa ja toinen New Yorkissa. He tekevät mm. kuvia, 3D:tä, tietokoneanimaatioita sekä logoja/merkkejä. Jelly London toimii myös kansainvälisesti artistien ja muiden kykyjen välitystoimistona projektien tarpeiden mukaisesti.

Seuraa tai laita viestiä

Jaa kavereille (tai muille)

Turn Up 2019-kuvitus – Ratas Design Works – Ville Vatola – käyttölupa: Jelly London

Jelly London on design-studio, jolla on kaksi toimistoa: yksi Lontoossa ja toinen New Yorkissa. He tekevät mm. kuvia, 3D:tä, tietokoneanimaatioita sekä graafista suunnittelua. Jelly London toimii myös kansainvälisesti kuvittajien ja muiden kykyjen välitystoimistona projektien tarpeiden mukaisesti. Voit tutustua Jellyyn paremmin heidän kotisivuillaan osoitteessa https://www.jellylondon.com/

Heidän organisoimansa Turn Up -kampanja tehtiin kerran aiemmin vuonna 2017 ja uusittiin nyt 2019. Kampanjan tavoitteena oli saada etenkin nuoria äänestämään Britannian 2019 äänestyksessä. Kampanjaa varten tarvittiin useita kuvia ja animaatioita, joita käytettiin eri vaiheissa kampanjaa. Graafinen suunnittelu on tärkeä osa vaikuttamista ja halusimme osallistua kampanjaan, koska kyseessä on ison maan tärket vaalit ja asiat, jotka koskevat meitä kaikkia.

Tehtävänannon kuvituksen sai tehdä joko sillä kulmalla että on tärkeää äänestää mielipiteensä antamisen takia tai että on erityisen tärkeää äänestää tänä vuonna kaikkien ajankohtaisten ilmastoasioiden takia. Kampanjaan mukaan päässyt piirros on tulkittavissa muutamalta eri kannalta Turn Up 2019-kontekstiin liittyen. Toivottavasti pidät kuvasta!

Lisää kampanjasta ja muita valittuja töitä on nähtävissä Jelly Londonin kotisivuilla: https://www.jellylondon.com/project/turn-up-2019/

Mitä muuta on tehty? Katso tästä muutamia työnäytteitä. Voit suodattaa tuloksia valitsemalla graafinen suunnittelu.

Jaa kavereille (tai muille)

Vieraile koodiasuomesta.fi -sivustolla